Mrt

İl  Milli eğitim müdürlüğü tarafınfan düzenlenen Çanakkale zaferi konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz 11/a sınıfı öğrencilerinde Elif Bera ÜÇÜNCÜ  İkinci olmuştur.

Mrt

OKULUMUZ İZCİLERİ 17-19- Mart 2023 tarihleri arası Karaman Kadı mahallesinde 2 gecelik çanakkale zaferi temalı kampa katıldı.

Mrt

Günün ayet ve Hadisleri panolarımızda gösterilmektedir.

Mrt

Okul sporlarıında Futsal ,masa tenisi,Floor curling,Bocce,Muaytai,Tekvando,satranç,Bilek güreşi,Güreş dallarında kız ve erkek öğrencilerimiz yoğun katılımla okulumuzu  temsil ettiler.Beden Eğitim öğretmenimiz Adem Uzun' a teşekkür ederiz.

Mrt

10-11 ve 12. sınıflarımızda DYK Çalışmaları yoğun birşekilde hem haftaiçi hemde haftasonu devam etmektedir.

Mrt

Okul Tanıtımları kapsamında bizlere randevu veren Merkez Köksal Toptan Ortokulu Merkez Toki Ortaokulu ve Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu Veli ve Öğrencleriyle buluştuk

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tuncay BİLİR tarafından 11. sınıf öğrencilerinin velileri Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programı hakkında bilgilendirildi.

Mrt

11. sınıf öğrencileriyle zümre öğretmenleri uygulanacak Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programıyla ilgili olarak Rehberlik Öğretmeni Gülbahar Yarıcı koordinesinde bir araya geldi.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tuncay BİLİR tarafından okul öğretmenleri Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programı hakkında bilgilendirildi.

Mrt

11. sınıf öğrencilerine yönelik Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programının tanıtımı afişi hazırlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencileri, Prof Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmama Hatip Lisesine düzenlenen MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) sınavına yönelik tanıtıma katıldılar.

Mrt

Rehberlik Öğretmeni Gülbahar Yarıcı 12. Sınıf öğrencilerine yönelik 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon' konulu seminer gerçekleştirildi.

Mrt

Rehberlik Öğretmeni Gülbahar Yarıcı koordinatörlüğünde mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında kariyer buluşmaları Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim üyesi hocaları öğrencilerimizle buluşmaya devam ediyorlar.

Mrt

Son sınıf öğrencilerine uygulanan "HEDEF YKS 2022" adlı projesi kapsamında, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tuncay BİLİR tarafından öğrenci velilerine yapılmakta olan sınavların analizleri ile ilgili sunum yapıldı.

ARA DÖNEM KAMP PROGRAMI DEĞERLENDİRME RAPORU

HEDEF YKS 2023 Projesi kapsamında 23-27 Ocak 2023 tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirilen ara dönem kamp programımızın içeriği ders tekrarları, test çözümleri, deneme sınavı ve etütler şeklinde planlanmıştır. Belirtilen tarihte gerçekleştirilen kamp programımıza öğrencilerimizin katılımı istendik düzeyde olmasa da programımızın verimli şekilde geçtiği ifade edilebilir.

Program kapsamında öğrencilerimize ilk olarak okulda bulunan öğretmenlerimiz tarafından dönem değerlendirilmesi yapılıp YKS hazırlık süreci için gerekli olan motivasyon içerikli görüşmeler gerçekleştirildi. Ardından öğrencilerimiz programın ilk gününde bireysel olarak konu tekrarı ile kamp programına başladılar. Son iki saat etüt yapıldı.

Kamp programımız, ikinci gününde öğrencilerimizin bireysel konu tekrarı ardından soru çözümüyle devam etti. Öğrencilerimiz bu süreçte yanlış yaptıkları, boş bıraktıkları sorular ile ilgili okulda bulunan öğretmenlerimizden destek aldı. Bu şekilde öğrencilerimizin branş bazındaki konu eksiklikleri yerinde tespit edildi. Son iki saat etüt yapıldı.

Kamp programımız, üçüncü gününde öğrencilerimizin bireysel konu tekrarı ardından soru çözümüyle devam edildi. Son iki saat etüt yapıldı.

Kamp programının dördüncü ve beşinci gününde ise öğrencilerimiz yine bireysel konu tekrarlarının ardından soru çözümü yaptılar. Son iki saat etüt yapıldı. Tüm bunların ardından kamp programının nasıl geçtiğini sohbet eşliğinde değerlendirildi ve bir haftalık tatilde neler yapılacakları hakkında fikir alıverişinde bulunuldu. Bu vekilde kamp sona erdi.