May

Bahar Şenlikleri kapsamında sınıflar arası sportif müsabakalar yapıldı.

May

Psikolog Fatma YALÇIN tarafından öğrencilerimize verimli ders çalışma eğitim ve motivasyon semineri verildi.

May

11. sınıftan 12. sınıfa geçecek öğrencilerin velilerine yönelik yaz kamp programı planlanması hakkında bilgi verildi.

May

Sınav kaygısı, sınav stratejileri, motivasyon konularıyla birlikte ders bazlı eksiklikleri gidermeye ve test üzerinde çalışma yapmaya yönelik program uygulanmaya başladı.

May

Okulumuz uluslar arası geçerliliği olan Etwinnig okul etiketi almıştır.

Nis

Okulumuzda 3 senedir öğretmenlerimiz tarafından etwinning projeleri yürütmekteyiz. Şu ana kadar 1 Avrupa Kalite Etiketi ve 6 Ulusal Kalite Etiketi kazanan okulumuz bu sene etwinning School etiketi başvurusuna katılmaya hak kazanmıştır.

Nis

Erasmus KA210 Başvurumuzu yaptık.Erasmus önceliklerinden biri olan çevre ve iklim değişikliği ile mücadele kapsamında Görevimiz Çevre Erasmus ile El Ele başlıklı KA210( Small Scale Partnership in School) okul alanında küçük ölçekli ortaklık projesine başvurumuz tamamlanmistir.

Nis

Tüm öğrencilerimizn katıldığı deneme sınavı ile öğrencilerimizin seviyeleri ölçüldü.

Nis

Her yıl olduğu gibi bu yılda Tübitak 4006 proje başcurumuzu yaptık.

Nis

Rehberlik Öğretmeni Gülbahar Yarıcı 12. Sınıf öğrencilerine yönelik “Motivasyon” konulu seminer gerçekleştirildi.

Nis

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Nisan 2. Ara Tatil YKS Kampı 17-20 Nisan tarihlerinde yapıldı. Bu kapsamda geçmişe dönük deneme sınavları analizi yapıldı, ders bazlı TYT ve AYT konu bitirme durumu ele alındı, soru çözümü gerçekleştirildi.

Nis

Innoteens (yenilikçi Gençlik) Etwinning projesi tanıtım toplantısına katıldık.

Mrt

Öğrencimiz Sude Nur Basancı U23 Büyükler Muaythai  Avrupa Şampiyonasında birinci olarak altın madalya kazanmıştır.Kendisini ve antrenörü Cemal Kocabaş'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Erasmus önceliklerinden biri olan çevre ve iklim değişikliği ile mücadele kapsamında Görevimiz Çevre Erasmus ile El Ele başlıklı KA210( Small Scale Partnership in School) okul alanında küçük ölçekli ortaklık projesine başvurumuz tamamlanmistir.İngilizce öğretmenimiz Sibek Temli'ye teşekkür ederiz.