Mehmet ÇAKMAK - Okul Müdürü

1975 yılında Kastamonu´un Bozkurt ilçesinin kızılcaelma köyünde doğdu.İlk okulu Gazi Mustafa Kemal İlk okulunda okudu. 1994 Zonguldak imam hatip Lisesi mezunudur.1998 ´de Anadulu üniversitesi Tarih Bölümünü bitirdi.2000 yılında Ardahan´ın hanak ilçesi Aşağı Aydere Köyünde öğretmenliğe başladı.Ardahan´ın Göle ilçesi Yüzüncü yıl Lisesinde Tarih öğretmenliği ve Çardaklı ilk öğretim okulunda sosyal Bilgiler öğretmeni olarak çalıştı.2004 yılında Karabük Mustafa Yazıcı Lisesinde Tarih öğretmeni olarak çalıştı.2007 yılında Kozlu MTAL´e atandı.2009 yılında Zonguldak Anadolu İmam hatip  Lisesinde Göreve başladı.15 Eylül 2017 tarihinde okulumuza önce müdür yardımcısı olarak ardından Müdür vekili olarak atandı.19/06/2018 tarihiyle de kadrolu Müdür olarak atanmıştır..