May

öğretmenlermiz etkili sınıf yönetimi ile ilgili değerlendirmeler yaparak oluşturulması gereken yeni straejileri konuştu.

May

Okul Koridorlarına akıl zeka oyunları koyduk

May

son sınıf öğrencilermize üniversite bölümler hakkında rehber öğretmenimiz bilgilendirme yaptı.

May

Değerler eğitmi ile ilgili öğrencilerimiz ile beraber hazırlanan broşür ler velilere gönderilip duvar gazetesi hazırlandı

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sİbel Temli 23-28 Ekim tarihlerinde Erasmus+ kapsamında Budapeşte'de düzenlenen Erasmus Goes Greener (Erasmus Yesilleniyor ) adlı 4 günlük seminere katılım sağladı. Seminerde sürdürebilir çevre konusu, hazırlanacak gençlik çalışmalarında çevre ve iklim değişikliği konularında nasıl bir yol haritası izleneceği belirtildi.

Mrt

Okulumuzda haftalık yaptığımız deneme sınavlarının değerlendirmesini yaptık.

Mrt

Öğretmenlerimizle Alan bazlı öğretim programını inceledik

Mrt

Öğretmenlerimiz Web 2 araçları ve teknoloji okuryazarlığı eğitimi konusunda Ufuk ATA koordinesinde çalışmalar yaparak kendilerini geliştiriyorlar.

Mrt

Okulumuzun mekanlarını  Ayet Hadis Ebru ve Tezhib sanatıyla süsledik.

Şbt

Okulumuz bu sene e-twinning School başvurusu yapmaya hak kazanmıştır. 5 aşamadan oluşan başvuru formunu okulumuzun  şu ana kadar yaptığı e-twinning güvenli internet kullanımı ve diğer yaptığımız projeleri  kanıt olarak gösterdik ve başvuru sürecini tamamladık

Ock

Okulumuz Edebiyat öğretmeni Osman Aytaç KAPUCUOĞLU HİZMET İÇİ EĞİTİM KAPSAMINDA Yabancı Dillerin ana dilimiz Türkçeye olumsuz etkileri içerikli seminer verdi.

YARIYIL TATİLİ KURS TAKVİMİ

• Kurs Merkezi Başvurularının Alınması Ve İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerince Onaylanması: 02-06 Ocak 2023
  • Öğretmen Başvurularının Alınması: 07-11 Ocak 2023
  • Öğrenci Başvurularının Alınması: 12-17 Ocak 2023
  • Kurs Sınıflarının Oluşturulması: 18-20 Ocak 2023
  • Kursların Başlaması: 21 Ocak 2023
  • Kursların Tamamlanması: 05 Şubat 2023

Ock

Hedef 2023 kapsamında planlanan TYT ve AYT denemeleri şu şekildedir:

Ock

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda 23 Ocak – 27 Ocak 2023 tarihleri arasında uygulanacak kamp programı şu şekildedir:

Ock

Veli toplantımızı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.